Sétarepülés

sétarepülés

Az AQUILA Légisport személyzete szívesen látja mindazokat, akik szeretnék madártávlatból megnézni az alattuk elvonuló tájat.

Csodálatos és felejthetetlen élményben lesz részük!

 

 Beszállókártya rendelés

Születésnapra, nászajándékba, egyéb jeles alkalmakra ajánljuk sétarepülés ajándékba szolgáltatásunkat, mellyel páratlan élménnyel jutalmazhatja meg az ünnepeltet.

Ehhez nem kell mást tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot, IDE KATTINTVA, és mi megküldjük Önnek az ünnepelt nevére szóló beszállókártyát, amellyel a megajándékozott jogosult lesz az előre egyeztetett napon hőlégballon repülésre.

Beszállókártya átvételének lehetőségei:

-          személyesen, székhelyünkön (1147 Budapest., Istvánffy u. 51.)

-          postán, utánvéttel

 

 

 

A hőlégballonos tevékenység érzékeny az időjárásra ezért a céldátum előtt legalább egy héttel szükséges egyeztetni arról, hogy a repülés a kiszemelt napon megvalósítható-e, vagy szükséges másik napot kijelölni.

sétarepülés3vagott

Különböző méretű ballonjainkkal akár két fő részére is, de nagyobb csoportoknak is szervezünk sétarepüléseket. Repülni egész évben, bármely évszakban lehet, azonban a tavasztól őszig tartó időszakban (amikor a földfelszínt erős napsugárzás éri) a repüléseket a reggeli és a késő délutáni, esti órákra szervezzük. Főleg a Dunakanyar vagy a Velencei tó térségébe tervezzük repüléseinket, de kérésre bárhol az országban rendelkezésre tudunk állni.

A program mintegy három-négy órát vesz igénybe. A program végén minden kedves utasunk, – akik az első ballonrepülésüket tették meg velünk – kap személyre szóló emléklapot, mely ceremónia egy kis pezsgős ünnepséggel zárul.

Partnereink a csapatépítő tréningek különböző programjai közé szívesen építik be a sétarepülést, mint közösségépítő, csapatösszetartó időtöltést, mely  felejthetetlen emléket nyújt mindazok számára akik kipróbálják.